Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

25 jaar Reünie 43/112 Pagncie (112 PANTSERGENIE COMPAGNIE)

Onlangs kregen wij een mooie order van defensie.
Voor de 25 jaar reünie van de 112 Pagncie (Pantser Genie Compangie) mochten wij een leuk relatiegeschenk maken voor alle deelnemende gasten.
Uiteraard hebben wij onze uiterste best gedaan om hier iets moois van te maken. Er is gekozen voor een bierfluitje met hun logo erop.
Omdat wij het zo leuk vonden dat defensie (en met name 112 Pagncie) ons heeft gekozen als leverancier hebben wij voor onze contactpersonen zelf ook een leuk cadeautje gemaakt.
De deadline was erg krap, daarom hebben wij besloten om de geschenken zelf te gaan bezorgen bij de Prinses Margriet Kazerne in Wezep.

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”1464″ width=”66″ link=”https://www.rjarmy.nl//featured_item/reunie-112-pagncie-112-pantsergenie-compagnie/” target=”_blank”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

Klik op de foto hiernaast om de foto’s te bekijken van de Prinses Margriet kazerne in Wezep. Hier ziet u de voorbereidingen van de reünie en diverse voertuigen van defensie.

[/col]

[/row]

We werden goed onthaald door onze contactpersonen en na registratie geëscorteerd naar het terrein van de reünie door een “Volkswagen Amorak“.
Hier hebben we de geschenken uitgepakt en een gezellig praatje gemaakt.
Ook kregen we een kort verhaaltje van de geschiedenis van de kazerne zelf, over hoe de kazerne in de tijd van de oorlog omgetoverd is tot een optisch dorp.
Tijdens het gesprek werden we verrast door een “Leopard 2 Kodiak” en een “Boxer pantservoertuig“.
Helaas was het toen weer tijd om te gaan, en werden wij netje door een “Mercedes-Benz 290GD” van de kazerne weer richting uitgang begeleid.

Wij vonden het erg speciaal om dit zo eens mee te mogen maken. We hopen dat de reünie geslaagd was. Aan de relatiegeschenken zal het in elk geval niet liggen…