De Twenot (Tweede Nederlandse Organisatie van Tankhobbyisten) meeting is weer terug op vertrouwde grond in Overloon, met de gebruikelijke ingrediënten en meer..
Er is een lezig van 2 speciale gasten:
Roman Töppel en Christer Bergström.
En nog veel meer zoals:
Handel
Modellen
Clubs
Lezingen
Wedstrijd
Museum
en uiteraard gezelligheid
Komt u ook gezellig langs bij Oorlog en verzetmuseum Overloon?
Op vertoon van je lidmaatschappas krijg je gratis toegang tot het museum.

Te vinden op adres:
OORLOGSMUSEUM OVERLOON
Museumpark 1
5825 AM Overloon
Telefoon +31 (0)478 – 641250
E-mail info@oorlogsmuseum.nl
Reserveringen: publieksdienst@oorlogsmuseum.nl

ROUTEBESCHRIJVING
Google Map
Eigen vervoer:
Overloon ligt 3 km ten westen van de A73, tussen Nijmegen en Venlo. Op de A73 kiest u afslag 7 (Vierlingsbeek, Overloon). In Overloon neemt u de tweede weg links en daarna opnieuw de tweede weg links.

PLAN UW ROUTE
Openbaar vervoer van maandag tot en met vrijdag
Komt u met het openbaar vervoer, dan kunt u Overloon, halte Museumlaan, op doordeweekse dagen bereiken met de bus, lijn 84 ? 82 vanaf Boxmeer (ri. Venray). Voor de precieze tijden en buslijnen kunt u terecht bij 9292OV of bel 0900-9292.

Openbaar vervoer in het weekend
In het weekend rijden er geen bussen van en naar het Oorlogsmuseum Overloon. Het is mogelijk om op station Vierlingsbeek een OV fiets te huren, kijk voor uw vertrek of er nog genoeg fietsen beschikbaar zijn. Kijk voor alle mogelijkheden over de OV fiets op www.ns.nl/deur-tot-deur/ov-fiets. LET OP: voor de OV fiets moet u in het bezit zijn van een OV-kaart.

Let op! Wij organiseren dit evenement niet, wij promoten dit enkel voor de organisatorische partij uit enthousiasme van onze kant. 
X