Created by RJ logo
Created by RJ
Created by RJ is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby.
Er bestond een vraag en aanbod en die vulde Created by RJ in door zich te specialiseren op diverse gebieden. Zoals in bijvoorbeeld de souvenirs sector, de ouder-kind sector en de militaire branch.
Meer informatie kunt u vinden op: www.cbrj.nl

Wij hebben in de Keizerstraat 118 in Scheveningen (Den Haag) een winkel waarin wij ondernemers en particulieren de mogelijkheid geven hun product(en) bij ons in de winkel te verkopen.
U kunt per week een ruimte huren en inrichten met de te verkopen spullen.
Hier bent u zelf de baas, u bepaalt de prijs, etaleert uw spullen en bepaalt wat er verkocht wordt, nieuw, gebruikt of zelfgemaakt.
Klanten vinden in onze vestiging een uitgebreid en steeds wisselend aanbod van nieuwe en tweedehandse spullen, maar ook eigen creaties van kunstenaars en creatievelingen.
Door de grote variatie producten krijgen we ook een grote variatie klanten.
Onze winkel is een concept store, shop in shop of “fysieke Marktplaats”.
www-uw-winkeltje.nl

Shop in Shop - conceptstore Uw Winkeltje
Judoclub Shin Hajimeru
Welkom op de website van Shin Hajimeru, de judoclub van Den Haag.
Hier begint uw avontuur in de judo wereld.
“Shin Hajimeru” betekent in het Japans “Nieuw begin”.
Er is voor deze naam gekozen omdat we met deze judovereniging de “nieuwe” judoka’s aan een nieuw begin willen laten deelnemen.
Op deze website kan je meer over ons te weten komen.
www.shinhajimeru.nl

M–Management wil een einde maken aan het verzanden in een eilandjescultuur.
informatie over Wet- en regelgeving van de Overheid.
Volgens de Overheid is er maar één soort veteraan en die is omschreven in de Veteranenwet. In onze ogen bestaat er maar één soort veteraan en die hebben allemaal hun persoonlijke trots en rugzak.
M–Management, wil dan ook al deze mannen en vrouwen die met elkaar verbinden tot één familie met de slogan “Vele Missies één Veteraan“.
daarnaast vind M–Management het te kort door de bocht dat een militair zonder veteranen erkenning geen noodzaak of behoefte zou kennen en vergeet de aanverwante van alle militairen niet zoals ouders, partners en kinderen.
om die reden probeert M–Management ook voor hen een ondersteunende rol te spelen. Wij gaan hierbij niet zelf op een “zorgstoel” zitten, maar zorgen er alleen voor dat deze eilandjes meer en beter herkenbaar en bereikbaar worden voor u.
Wij willen hiermee bereiken dat men niet steeds vast loopt in bureaucratische doolhoven. Noodzaak en behoefte moeten efficiënter worden herkent, erkend en vooral wordt ondervangen. Omdat je hiermee niet alleen leed beperkt maar ook erger voorkomt en dus zowel de zorgverlener als de zorgbehoevende tijd en geld bespaart, zien wij dit als een zeer welkom voor u en alle betrokkenen.
Samenwerken of meer weten over M–Management ?
of wilt u op zorg/hulp gebied oriënteren kom dan naar Zorgkompas.org

mmanagement.org Zorgkompas.org
Stichting Never Forget Them
Stichting “Never Forget Them” houdt zich bezig met het herdenken van gevechten die in de Betuwe hebben plaatsgevonden tijdens de Tweede Wereldoorlog.
De Betuwe is het voornaamste werkgebied, maar ook buiten de Betuwe komt u de stichting tegen. De gebeurtenissen van toen moeten worden doorgegeven aan nieuwe generaties zoals het is doorgegeven aan ons.
Het voornamelijke doel van de stichting is herdenken en educatie. Zo organiseren zij jaarlijke herdenkingen in de omgeving van Heteren terwijl zij mensen juist proberen te overtuigen dat een herdenking niet altijd bij een monument of graf hoeft plaats te vinden. “Herdenken kan je ook op een evenement doen of in de klas, dat maakt het zo toegankelijk voor iedereen”
Meer informatie kunt u vinden op: www.never-forget-them.nl

Sponser of partner worden van RjArmy? vul het onderstaande formulier in.
*is een verplicht veld.